Iza čega stojimo?

Family Business Medijacija usmjerena je na obiteljskopravne odnose članova obitelji koja vodi obiteljski biznis (family business) odnosno obiteljsko poduzeće. Mi znamo da obiteljsko poduzetništvo podrazumijeva zajedničku suradnju više članova obitelji, što samo po sebi pretpostavlja mogućnost nastanka nesporazuma, nerazumijevanja i konflikata. Ujedno smo uvjereni su je kod obiteljskih poduzeća od osobite važnosti očuvanje obiteljske harmonije. Zato vjerujemo da kroz naš sveobuhvatan angažman možemo osvijestiti i podržati naše stranke u nastojanju da u okviru bavljenja obiteljskim biznisom riješe svoje konflikte, te pronađu i sačuvaju obiteljsku harmoniju. Za nas je poslovni uspjeh gledati naše stranke kao uz našu pomoć vode uspješne živote & uspješna obiteljska poduzeća.

 

Kako radimo?

Family Business Medijacija postupak medijacije provodi na način da članove obitelji koja vodi obiteljski biznis posjedne za isti stol i da se započne sa mirnim, staloženim i kvalitetnim razgovorom. Za neke obitelji to je prva prilika da mirno i obazrivo razgovaraju jedni sa drugima, a opet uz pomoć medijatora, koji im sa svojim stručnim znanjima pomaže voditi taj razgovor.

 

Što radimo?

Family Business Medijacija vodi stranke kroz postupak medijacije, tijekom kojeg stranke uz pomoć medijatorice ADLER traže kvalitetna rješenja svojih nesuglasica/nerazumijevanja/konflikata i sl., s ciljem unapređenja rada obiteljskog poduzeća & očuvanja obiteljske harmonije.

 

 Eticki kodeks-Medijacija

______________________________________________________________________________________________________

 

 I. WG Bilten-Medijacija u obiteljskom poduzetnistvu